M Flex Air z System M

Prezračevanje v
sistemu.
Kot
M Flex Air.

Popolno kot sistem.

Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje v enem sistemu.

Končno enotna slika celotnega ogrevalnega in prezračevalnega sistema v tehnološkem prostoru. Centralni prezračevalni sistem, zasnovan za prezračevanje in rekuperacijo enodružinskih hiš z do 250 kvadratnimi metri bivalne površine.

M Flex Air lahko izvedemo kot kombiniran sistem s katero koli toplotno črpalko Sistem M, vključno s pripravo sanitarne vode .

Dober faktor dovajanja: prezračevanje.

Danes ljudje skoraj 90 odstotkov življenja preživijo v zaprtih prostorih. Ali se v teh prostorih počutijo dobro, je v veliki meri odvisno od zraka v zaprtih prostorih. Sodobne, energetsko učinkovite hiše je treba izolirati. In zaradi tega je ovoj stavbe še bolj zrakotesen. Redno prezračevanje je ključnega pomena za zagotovitev zadostne izmenjave zraka v vašem domu in zdravo notranjo klimo. Najbolje deluje z centralnim prezračevalnim sistemom podjetja Dimplex, ki poleti skrbi tudi za ogrevanje, toplo vodo in hladne temperature v poletnih mesecih.

Popolnoma integriran
v dizajn.

Tako kot celoten sistem tudi prezračevalni sistem izstopa z zasnovo, ki je že prejela številne mednarodno priznane nagrade za dizajn in je tako značilna za GDTS.

> Več o toplotni črpalki Sistem M.

Fleksibilna
namestitev.

Smeri pretoka zraka lahko spremenite s priključkom dovodnega zraka na levi ali desni strani, kar zagotavlja visoko stopnjo svobode namestitve.

Integrirani električni register za ogrevanje zagotavlja večje udobje pri nizkih zunanjih temperaturah. Pozimi integrirani električni register za predgrevanje omogoča varen in neprekinjen način rekuperacije toplote.

Prezračevanje.

Širok nabor konfiguracij.
Maksimalna svodoba namestitve.

Z modularno dimenzijo 53,4x56,0 cm M Flex Air popolnoma ustreza notranjim enotam toplotnih črpalk Sistem M. Odvisno od konfiguracije je prezračevalna enota lahko nameščen navpično, levo ob notranji enoti ali vodoravno na vrhu. Smer pretoka zraka lahko izberete levo ali desno.

M kot

modularen.

“M Flex Air smo zasnovali tako, da ti sploh ni treba več razmišljati o prezračevanju v vsakdanjem življenju. Je izredno tiho. In zasnovano tako, da je čim bolj neopazno. Po našem mnenju je prav zaradi tega resnično dober prezračevalni sistem.“

Jasmin Schardt
Produktni manager za prezračevanje v podjetju Glen Dimplex

Akustično popoln.

Zaradi najnovejše generacije ventilatorjev in popolnega medsebojnega delovanja vseh strukturnih komponent se v okolje oddajajo le zelo nizke ravni hrupa.

Visoka zasnova prezračevalnega sistema ima za posledico tudi manjši vdor zvoka v zračne kanale.

Garancija glede svežega zraka.

Alergiki lahko končno dihajo: cvetni prah, drobni prah ali delci niti ne vstopijo v bivalne in spalne prostore, zahvaljujoč standardnemu vgrajenemu cvetnemu prahu, finemu filtru, ki je na voljo kot dodatna oprema, in neobvezni kaskadni filter. Kaskadni filter je opcijsko na voljo kot predfilter v dovodu zunanjega zraka. Senzorji kakovosti zraka, ki so serijsko vgrajeni v izpušnem zraku in zunanjem zraku, prilagajajo izmenjavo kakovosti zraka v notranjih prostorih.

To pozitivno vpliva na počutje, spodbuja dober spanec in koncentracijo. In sam prezračevalni sistem? Teče skoraj neslišno.

Funkcije za udobje.

Integrirano kot standard.

 • Senzorji kakovosti zraka v izpušnem zraku in celo v zunanjem zraku.
 • Lahko se izbere usmeritev zračnih povezav (dovod zraka levo ali desno).
 • Varnostno funkcijo kamina lahko aktivirate za uravnoteženje pretoka.
 • Filter cvetnega prahu.

Funkcije za udobje.

Opcijsko integrirano.

 • Rekuperacija vlage z entalpijskim izmenjevalnikom toplote.
 • Električni register ogrevanja zunanjega zraka.
 • Električni register ogrevanja dovodnega zraka.
 • Kaskadni filter vklj. predfilter v dovodu zunanjega zraka.
 • Kondenzacijski sifon s suhim delovanjem in zaščito pred nizkim tlakom.
 • Odtok kondenzata za uporabo v ohlajenih stavbah.

Preklop na
Dimplex se splača.

Namestitev energetsko učinkovit toplotnih črpalk, prezračevalnih sistemov podpira Eko sklad, j.s. z nepovratnimi finančnimi spodbudami. To je nagrada za podnebno prijazno vedenje.

Naš namig: M Flex Air je mogoče vključiti v upravičene stroške financiranja. Seveda v kombinaciji s toplotno črpalko M Flex ali Sistem M.

En nadzor.

Za ves sistem.

V kombinaciji s toplotno črpalko Sistem M deluje prezračevalna enota z uporabo zaslona na dotik preko notranje enote toplotne črpalke ali preko aplikacije Dimplex Home app na pametni napravi, kot je mobilni telefon ali tablični računalnik.

Vse funkcije - prezračevanje, ogrevanje in celo hlajenje - so idealno prilagojene druga drugi in popolnoma delujejo. To zagotavlja ves čas optimalno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje.

Pravi sistem.

Za vsako stavbo.

M Flex Air je na voljo v dveh različicah - Standard in Plus. Različica Plus je opremljena z entalpijskim izmenjevalnikom toplote za dodatno rekuperacijo vlage.

Naj bo tako poleti ali pozimi vedno je zagotovljeno najboljše udobje.

Na voljo so naslednji proizvod:

 • M Flex Air
 • M Flex Air Plus

Domov Prezračevanje M Flex Air z Sistemom M