Toplotna črplaka LI

LI/LIK serija.

Zasnovan za majhne parcele.

Prihranek v prostoru in enostavna namestitev.

Na vrtu ni prostora? Serija LI/LIK podjetja Glen Dimplex je kot nalašč za domove z omejenim zunanjim prostorom, npr. v gosto naseljenih stanovanjskih območjih ali mestih. Ta toplotna črpalka za notranjo namestitev je preprosta za vgradnjo v ogrevalni kleti ali pomožni sobi, kjer zagotavlja vse svoje zmogljivosti. Za enodružinske ali dvostanovanjske domove - v novogradnjah ali obnovah starih stavb.

House sign
Heat pump LI utility room.jpg

Priročno krmiljenje.

Visoko učinkovita toplotna črpalka zrak/voda s prilagodljivim zračnim krogom in preprostim hidravličnim priključkom. Kompaktne dimenzije, varčna namestitev. Pretok in povratno ogrevanje se lahko poljubno dovajata v levo ali desno.

Vse pod popolnim nadzorom. Integrirano in nadzorovano.

Popolna temperatura udobja - enostavno nadzirate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Zahvaljujoč aplikaciji Dimplex Home app. Zdaj lahko energijo toplotne črpalke ves čas uporabljate učinkovito, integrirano in kontrolirano.

>Pojdi na App store.

LI/LIK toplotne črpalke za vsako situacijo.

Prilagojeno vašim razmeram v sobi.

Tri serije za različne zahteve: Od 9kW do 28kW toplotne moči.

LI TU visoko učinkovita toplotna črpalka: LI TU popolna toplotna črpalka zrak/voda za vsak dom - od 100m2 do max. 600m2 bivalne površine.

LIK kompaktna serija: Za enodružinske domove do 200m2 in manj prostora v ogrevalni kleti ali pomožni sobi.

LI TES univerzalna serija: Toplotna črpalka zrak/voda z vodoravnim zračnim krogom je primerna tudi za namestitev za vogalom in steno z zračnimi krogi. Toda LI TES zmore še več. Po želji lahko pripravi toplo sanitarno vodo, kombinira pa jo lahko s štedilnikom na drva in sončnimi kolektorji ali ogrevalnimi sistemi na olje in plin.

Heat pump la s-tu colors

LI TU: maksimalna ekonomičnost.

Visoko učinkovita toplotna črpalka zrak/voda s prilagodljivim zračnim krogom in preprostim hidravličnim priključkom. Kompaktne dimenzije, varčna namestitev. Pretok in povratno ogrevanje se lahko poljubno dovajata v levo ali desno.

Na voljo sta naslednja tipa toplotnih črpalk:

  • LI 9 TU
  • LI 12 TU

LIK: fleksibilna in kompaktna.

Vgrajeni zračni krog z 90° odklonom omogoča brezhibno namestitev za vogalom ali steno. Zvok optimiziran z ventilatorjem z nizkim nivojem hrupa. Vesoljski čudež v kompaktni izvedbi z opcijsko pripravo tople sanitarne vode.

Na voljo sta naslednja tipa toplotnih črpalk:

  • LIK 8 TES
  • LIK 12 TU

LI TES: univerzalno razširljiva.

Toplotna črpalka zrak/voda z vodoravnim zračnim krogom je primerna tudi za namestitev za vogalom in steno z zračnimi krogi. Toda LI TES zmore še več. Po želji lahko pripravi toplo sanitarno vodo, kombinira pa jo lahko s štedilnikom na drva in sončnimi kolektorji ali ogrevalnimi sistemi na olje in plin.

Na voljo so naslednji tipi toplotnih črpalk:

  • LI 11TES
  • LI 16TES
  • LI 20TES
  • LI 24TES
  • LI 28TES

Katero toplotna črpalka je prava zame?

Z veseljem vam bomo pri tem pomagali.

Toplotne črpalke, ki se jih opazi.

Čudež toplotne črpalke – preprosto uporablja energijo iz okolja. Noben drug sistem ne deluje tako učinkovito, ekonomično in okolju prijazno.

Domov Toplotne črpalke Dimplex < 20kW LI